TäsmäKoulutus

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto 10 pv - 2 v
Ilmoittautuminen/ Hakeminen sopimuksen mukaan


Tavoitteet ja hyödyt

TäsmäKoulutus on kehittämistyökalu, joka tuo organisaatiolle liiketoiminnallista hyötyä. Sen kautta yritys voi kouluttaa omaa henkilöstöään kustannustehokkaasti. TäsmäKoulutuksen tavoitteena on kehittää yrityksen olemassa olevan henkilöstön osaamista yrityksen muutos- ja kehittämistilanteissa.
TäsmäKoulutuksen toteutumisen mahdollistavat yritys, koulutusorganisaatio ja työ- ja elinkeinohallinto. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. TäsmäKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ole ratkaiseva.

Kenelle soveltuu

TäsmäKoulutus on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat muutos- tai kehittämistilanteessa. Se sopii esimerkiksi yrityksen toimintamallin muutoksen jalkauttamiseen tai toiminnan laajentuessa, jolloin yrityksestä puuttuu tietty osaaminen. Koulutus sopii myös lomautettujen henkilöiden osaamisen kehittämiseen. Yritys määrittelee ketkä henkilökunnasta osallistuvat koulutukseen. Tarvittaessa Amiedu auttaa osaamiskartoituksen tekemisessä (erillinen tarjous), jonka avulla määritellään yrityksen tämän hetkinen osaamisen taso sekä koulutuksen tarve.

Toteutus

Koulutuksen keston on oltava vähintään 10 päivää per henkilö tai enintään 2 vuotta. Koulutus voi sisältää myös ohjattua etäopiskelua. Koulutuksen voi hajauttaa useammalle kuukaudelle ja lähipäivät voivat olla puolen päivän mittaisia.

Sisältö

Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä yrityksen, työ- ja elinkeinohallinnon ja Amiedun kanssa. TäsmäKoulutus on ammatillisia valmiuksia kehittävä koulutus, joka voi myös sisältää kieli- ja tietotekniikkakoulutusta. Koulutuksen aikana voidaan suorittaa tutkinnon osia tai jopa koko tutkinto.

Hinta

Koulutuksen hinta määräytyy yrityksen koon ja liikevaihdon mukaan.
Yrityksen maksuosuus on 30 - 50 %.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Kysy lisätietoja

Taina Virtanen
avainasiakaspäällikkö
puhelin 020 7461 298
taina.virtanen(at)amiedu.fi

Pyydä tarjous

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi