Akseleiden linjaus -verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Linjausvirheet ovat yksi yleisimmistä laitteiden vikaantumissyistä. Monet koneet linjataan asennuksessa tai linjaus muuttuu koneen kuluessa. Myös korjauksen yhteydessä koneet pitää yleensä linjata.

Linjausvirheet aiheuttavat nopeaa kulumista ja lyhentävät käyttöikää mm. laakereissa, kytkimissä ja voimansiirrossa. Kurssin jälkeen ymmärrät miten ja miksi akseleiden linjaus tehdään.

Peruutusehdot

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun.

Kohderyhmä

Akseleiden linjaus -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon tehtävissä esim. kone-, prosessi-, energia-, elintarvike- tai teknologiateollisuudessa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Sisältö

  • linjauksen perusteet
  • valmistautuminen linjaukseen
  • esivalmistelu ja heiton mittaus
  • laakerivälys ja kytkimen väljyys
  • linjaaminen

Hinta

Koulutuksen hinta on 99 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on verkkokurssin tilaus. Saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen helppokäyttöiseen Amiforum-oppimisympäristöön.

Täytä sähköinen ilmoittautumislomake sivulla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi