HTML5 -kielen perusteet -kurssi verkossa

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto 3 kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Kurssin jälkeen osaat tehdä yksinkertaisia verkkosivuja HTML5 -kielellä ja hallita niiden ulkoasua CSS -tyyleillä. Tunnet perusasiat ylläpidosta, kuvista, käytettävyydestä ja suunnittelusta.

Kohderyhmä

HTML5 –kielen perusteet -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tekevät tai ylläpitävät verkkosivuja. Kurssin suorittaminen ei edellytä aiempaa verkkosivun tekoon liittyvää kokemusta, mutta tietokoneen peruskäyttötaito on suotavaa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Kurssi suorittamiseen riittää mikä tahansa tekstieditoriohjelma, esim. Windowsin Notepad (Muistio) tai Linuxin Emacs.

Opiskelun aloitusajankohta on opiskelijan vapaasti valittavissa. Opiskelun ajaksi opiskelija saa käyttöoikeuden verkko-oppimisympäristöön 3 kuukauden ajaksi. Huom. heinäkuussa ei ole ohjausta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 40 tuntia, jos ei ole aiempaa kokemusta opiskeltavista asioista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen Amiedun helppokäyttöiseen Moodle -oppimisympäristöön. Tunnukset avataan maksettuasi kurssimaksun. Kurssin aikana opintosi etenevät ohjattuina vaihe vaiheelta. Harjoitukset palautetaan oppimisympäristöön ohjeiden mukaan tarkistettaviksi, ja saat niistä palautteen. Ohjaaja seuraa opiskelusi etenemistä ja näin varmistetaan oppimistulosten saavuttaminen. Suoritettuasi kurssin saat siitä todistuksen.

Sisältö

- Sivun perusrakenne
- Teksti ja kommentit
- CSS -tyylien käyttö
- tekstin muotoilu
- hyperlinkkien muotoilu (esim. valikot)
- sivun asemointi (layout)
- elementtien asettelu (esim. kuvat
- Tekstikappaleen muotoilu
- Listat
- Kuvat
- Taulukot
- Linkit
- Lomakkeet
- Asemointi
- Sivun tekeminen

Hinta

Koulutuksen hinta on 730 € / opiskelija (sis. ALV:n 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus, ohjaus 3 kuukauden ajan, palautteet harjoitustöistä ja todistus.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Erica Lehto

Koulutuspäällikkö

puhelin 020 7461 343

erica.lehto(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi