Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri / HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 20.1.2020 - 5.6.2020
Aika 8.00 - 15.00
Kesto n. 5 kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 16.12.2019 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on kouluttaa laitoshuoltajia sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin. Koulutuksessa suoritetaan kaksi tutkinnon osaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta. Työssä on erityisen tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työote, joustavuus ja asiakaspalvelutaidot. Koulutuksen ja tutkinnon osien suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä HUS Asvian laitoshuollon työtehtäviin (esim. sairaalat ja monipuoliset palvelukeskukset).

Tutustu laitoshuoltajan työpäivään tästä linkistä

Kenelle soveltuu

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Koulutuksen suorittaminen edellyttää hyvää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.

Toteutus

Valinnat koulutukseen tehdään haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman. Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Amiedussa arkisin klo 8.00 – 15.00. Tämän lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua itseopiskelua sekä työssäoppimista.
Ryhmään valitaan enintään 20 opiskelijaa.

Sisältö

• Laitoshuoltopalvelut
o ylläpitosiivous
o vuodehuolto- ja ruokahuoltotehtävät
• Laitoshygieniapalvelut
o eristyshuoneen siivous
o huoltohuonetehtävät
• Siivousmenetelmät ja -välineet
• Puhdistusaineet
• Aseptisen siivouksen perusteet
• Työssä tarvittavat siivouskoneet
• Välinehuollon perusteet
• Työturvallisuus ja ergonomia
• Asiakaspalvelu ja työelämätaidot
• EA1 ja Hygieniapassi

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 16.12. mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 688937.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Kysy lisätietoja

Bia Kaikkonen-Aallonkoski
Kouluttaja
puh. 020 7461 628
bia.kaikkonen-aallonkoski(at)amiedu.fi

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi