Väliaikaisen vartijan koulutus, Lahti viikonlopputoteutus

Total Turvallisuuspalvelut
Askonkatu 13 A
15100 Lahti

HUOM TIETYÖT ASKON ALUEELLA!! SAAPUMINEN AUTOLLA VAIN VALIMONKADUN KAUTTA. Perjantaina kurssille saavuttaessa huomioitavaa:Pysäköinti on maksullista 17.00 Saakka. Merkityillä paikoilta klo 17.00 – klo 7.00 välillä sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä pysäköinti on maksutonta (myös maksullisilla ja kiekollisilla asiakaspaikoilla).

Ajankohta 25.1.2019 - 3.2.2019
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 6.1.2019 mennessä

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hyväksytysti väliaikaisen vartijan koulutus.

Koulutus antaa muodollisen pätevyyden toimia väliaikaisena vartijana. Koulutuksesta saa perustiedot työskentelyyn turvallisuusalalla ja yksityistä turvallisuusalaa säätelevästä lainsäädännöstä. Koulutus antaa perusvalmiudet erilaisissa vartijan tehtävissä toimimiseen.

Peruutusehdot

Koulutuksen toteutuminen edellyttää riittävää määrää ilmoittautuneita.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et ole perunut osallistumistasi ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden opiskelijamaksun.

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta asiakaspalveluun tai koulutusassistentille.

Koulutus on suunnattu alalle aikoville yksityishenkilöille. Koulutuksen jälkeen voi toimia 4 kuukautta vartiointiliikkeen palveluksessa väliaikaisena vartijana. Väliaikainen vartijakortti anotaan poliisilta.

Koulutus soveltuu yksityisten yritysten ja julkishallinnon palveluksessa oleville vartiointityötä tekeville tai alalle aikoville henkilöille sekä receptionisteille ja vahtimestareille. Hakijoilta edellytetään nuhteetonta taustaa.

Huom! Kysy erikseen yritystoteutuksien hintoja/ryhmäkokoja.

Koulutus toteutetaan viikonloppukoulutuksena kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Koulutusajat pe 25.1.2019 kello 17:00-21:00, la-su 26.1.-27.1.2019 kello 8:00-16:00 sekä pe 1.2.2019 kello 17:00-21:00 ja la-su 2.2.-3.2.2019 kello 8:00-16:00.

- yksityinen turvallisuusala toimialana

- turvallisuuslainsäädäntö

- vartioimisliiketoiminta

- vartijan toiminta

- poliisitoiminta ja siihen liittyvät vartijan tehtävät

- ennaltaehkäisy ja vartijan toiminta poikkeavissa tilanteissa

- työturvallisuus

- hätäensiapu

- koe

Opiskelijamaksu on 300 €.

Täytä sivulla oleva Ilmoittaudu -linkistä avautuva sähköinen hakulomake.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on sitova.

Turva-assistentit