Webinaari: Julkisen pilven akatemia – pilvipalvelut ja tutkinto haltuun

Loading Loading...

Ajankohta 24.1.2019
Aika 8.30 - 9.15
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 23.1.2019 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Amiedu järjestää yhteistyössä Onregon kanssa maksuttoman webinaarin, jossa kerromme kuinka organisaationne voi kehittyä ja ottaa haltuun modernit pilvipalveluratkaisut ilman ulkopuolisia rekrytointeja.
Liiketoiminta digitalisoituu huimaa vauhtia. Hyvänä esimerkkinä maailmalta on Amazon Go, joka teknologiaa ja digitalisaatiota hyödyntäen muuttaa päivittäistavarakaupan asiakaskokemusta ja toimintatapoja. Pilvipalveluiden haltuunotto onkin välttämätöntä kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Palveluiden siirtyminen pilveen aiheuttaa valtavan osaamistarpeen suomalaisissa yrityksissä. Amiedun Julkisen pilven akatemia -valmennuksen avulla organisaatiosi ICT-henkilöstö saa korkean tason osaamista pilvipalveluiden tuottamisesta aina kustannusten hallintaan saakka. Valmennuksen ohella suoritetaan tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto ja se on suunniteltu suoritettavaksi joustavasti ja kustannustehokkaasti työn ohessa.
Valmennus on saanut erittäin hyvää palautetta modernista ja laadukkaasta tavastaan tuottaa osaamista asiantuntijatehtävissä jo toimiville henkilöille. Jos päättäjänä tunnistat organisaatiosi olevan murroksessa ja pilvisiirtymä on käynnissä tai muilta osin tarvitaan lisäosaamista moderneista teknologioista kannattaa osallistua webinaariin ja kuulla miten Julkisen pilven akatemian avulla osaamista voidaan tehokkaasti kehittää tukemaan liiketoimintaa.

Kenelle soveltuu

Webinaariin kannattaa osallistua, jos päättäjäroolissa koet, että organisaatiossa on IT-henkilöstön kehitystarpeita, pilvisiirtymä on jo käynnissä tai on tarvetta siirtyä moderneihin teknologioihin.

Toteutus

Webinaari

Sisältö

08.30 Valmennuskokonaisuus – mitä sillä saavutetaan ja valmennuksen eteneminen, Kenneth Haapala Onrego
08.40 Valmennusmoduulit 1-18 tiivistettynä millaisen osaamisen ja näkemyksen sinä ja organisaatiosi saatte, MCT Pekka Onnela Onrego
09.00 Ammattitutkinto, käytännön eteneminen työn ohessa, Annika Lönnqvist, Amiedu

Hinta

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oheisesta Ilmoittaudu-linkistä.

 

Kysy lisätietoja

Lisätietoja webinaariin liittyen:
Eija Kiuru
puhelin 020 7461 644
eija.kiuru(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi