SuLVI: IV-kanavistojen tarkastus- ja puhdistuskoulutus 6.-7.3.2019

Loading Loading...

Yhteistyössä Suomen LVI-liitto SuLVI ry, Lifa Air ja Amiedu

Ajankohta 6.3.2019 - 7.3.2019
Aika 8.00 - 15.00
Kesto 2 pv
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 20.2.2019 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

IV-kanavistojen tarkastus ja puhdistusosaaminen on tarpeen kaikille sisäilman laadun ja kanavistojen puhtauden kanssa työskenteleville urakoinnissa, suunnittelussa ja valvonnassa. Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää ja kerrata alan määräyksiä ja ohjeita kanavistojen puhdistamiseen, tarkastamiseen, sekä tarkastusmittaamiseen liittyen.

Koulutuksessa keskitytään IV-järjestelmän puhtauden tarkastamiseen ja dokumentointiin sekä ongelmakohtien raportointiin ”Ilmanvaihtojärjestelmän puhtauden tarkastusohjeen” mukaisesti. Koulutuksen aikana tehdään tarkastuslistan mukaiset toimenpiteet käytännössä.

Tarkastus- ja puhdistuskoulutukseen osallistuneilla (2pv) on mahdollisuus suorittaa jatkossa IV-mittauksen pätevyys – koulutus. Päteväksi todetut henkilöt saavat Suomen LVI-liitosta todistuksen pätevyydestä ja heidät kirjataan Suomen LVI-liiton ylläpitämään pätevyysrekisteriin.


Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7pv) ennen toteutusta. Tämän jälkeen veloitamme peruutuskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jää pois koulutuksesta ilmoittamatta asiasta viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä, veloitamme koko osallistumismaksun.

Kenelle soveltuu

Koulutus on tarkoitettu IV -kanavistojen puhdistajille, valvojille sekä tarkastajille.

Koulutus sopii uusille puhdistajille, sekä jo alalla työskenteleville.


Toteutus

Koulutus järjestetään Amiedun tiloissa, osoitteessa Strömberginkuja 3, Helsinki (Pitäjänmäki). Toteutus pienryhmäopiskeluna, koulutuspäivään otetaan enintään 15 opiskelijaa.

Sisältö

IV-kanavistojen tarkastus- ja puhdistus KE 6.3.2019 klo 8.00 – 15.00

• viranomaismääräykset

• kanaviston tarkastaminen, lähtötilanteen kartoitus sekä jälkitarkastukset
• visuaalinen tarkastus
• työnaikainen puhtaudenhallinta, P1
• tilan kartoitus, huolellinen työn suunnittelu, tarvittavat välineet, ajankäytön suunnittelu

• asiakaspalvelunäkökulma

 

Puhdistuksen jälkitarkastus sekä dokumentointi TO 7.3.2019 klo 8.00 – 15.00
• suunnittelutehtäviä
• puhdistus
• jälkitarkastus käytännössä
• dokumentointi ja raportointi
• luovutus asiakkaalle
• Lifa Air esittelyt

 


Hinta

Koulutuksen osallistumismaksu (2 lähipäivää) on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 545 € ja muille 595 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, materiaalit sekä tarjoilut. Huomioithan, että yhteistyökoulutusta ei voi maksaa SuLVIn koulutussetelillä, joka käy vain SuLVIn omiin koulutuksiin.


Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 20.2.2019 yllä olevan linkin kautta. Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Kysy lisätietoja

Sähköpostitse rakentamisala@amiedu.fi tai puhelimitse 020 7461 256, Nina Makkonen. Koulutuksen sisältöön liittyen lisätietoja antaa kouluttaja Sami Mäkinen, puh. 020 7461 605 tai sami.makinen@amiedu.fi.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi