Kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan (KKL) pätevyyskoulutus, vaativuusluokka a ja b 23.11.2018

Ajankohta 23.11.2018
Aika 8.00 - 16.00
Kesto 1 pv
Ilmoittautuminen/ Hakeminen

Koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittavat tiedot kohteiden suunnittelusta, asennuksesta, mitoittamisesta sekä asiakkaan perehdyttämisestä kohteessa. Koulutuksen sisällössä painotetaan Energiateollisuus ry:n julkaisua K1/2013 ”Rakennusten kaukolämmityksen määräykset ja ohjeet” huomioiden määräysmuutokset. Koulutuksen painopiste on lämmönjakokeskuksen suunnittelussa mitoituksineen.

Riittävät peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset täyttävä henkilö pääsee kaukolämpötyönjohtajan pätevyyskoulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen SuLVI ry:n ylläpitämään pätevyysrekisteriin.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti osoitteeseen rakentamisala@amiedu.fi.
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa ennen koulutuksen
ajankohtaa. Tämän jälkeen veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen
hinnasta. Mikäli osallistuja jää koulutuksesta pois ilmoittamatta
asiasta viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä,
laskutamme koko osallistumismaksun.

Koulutus on tarkoitettu suurten rakennusten (liikerakennukset, kerrostalot yms.) lämmönjakokeskusten suunnittelusta ja asennuksesta vastaaville henkilöille. Pelkkään koulutukseen voivat osallistua kaikki. Pätevyydenhakijoiden peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset löytyvät hakulomakkeen lopusta.

Tutustu sisältöön tarkemmin oheisesta pdf-esitteestä.

Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävät, jotka toimitetaan osallistujille kutsun yhteydessä noin 10-14 päivää ennen koulutuksen alkua. Varaathan siis aikaa ennakkotehtävien tekemiseen.

Osallistumismaksu, vaativuusluokka a:
•Koulutuksen ja pätevyyden rekisteröinnin hinta on 560 € sis. alv. Hintaan sisältyy koulutus, pätevyystentti ja tarvittaessa yksi uusintatentti, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä pätevyyden toteaminen ja rekisteröinti.
•Osallistuminen vain koulutukseen ilman pätevyyden hakua ja tenttiä maksaa 370 € sis.alv. Hintaan sisältyy koulutus sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.
•Mikäli hakija ei läpäise uusintatenttiä ensimmäisellä kerralla, seuraaviin uusintapätevyystentteihin osallistumisen hinta on 186 € sis. alv.

Osallistumismaksu, vaativuusluokka b:

•Koulutuksen ja pätevyyden rekisteröinnin hinta on 495 € sis. alv. Hintaan sisältyy koulutus, osaamistesti, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä pätevyyden toteaminen ja rekisteröinti.
•Osallistuminen vain koulutukseen ilman pätevyyden hakua maksaa 370 € sis. alv. Hintaan sisältyy koulutus sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.
•Mikäli hakija ei läpäise uusintaosaamistestiä ensimmäisellä kerralla, seuraaviin uusintatentteihin osallistumisen hinta on 186 € sis. alv.

Peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset löytyvät kyseisen pätevyysluokan hakulomakkeen lopusta.

KOULUTUKSEEN ILMOITTAUDUTAAN OHEISEN LINKIN KAUTTA JA PÄTEVYYTTÄ HAETAAN  HAKULOMAKKEELLA VIIMEISTÄÄN 3 VIIKKOA ENNEN KOULUTUKSEN AJANKOHTAA.

Tiedustelut Amiedu: rakentamisala(at)amiedu.fi tai puhelimitse 020 7461 256.