Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Loading Loading...

Ajankohta 17.1.2019 - 2.12.2019
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 17.12.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä, Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman ja johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmille.

Kenelle soveltuu

Isännöitsijät (joilla vaativia kohteita), kiinteistömanagerit, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä toimivat henkilöt

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetus-, etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin eli sinun ei tarvitse osallistua lähiopetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.  Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi. 

Suorittamisaika

17.01.2019 - 02.12.2019

Sisältö

Koulutuksen tarkempi sisältö on esitteen lopussa. Lähiopetus toteutetaan kahden päivän jaksoissa, yhteensä 10 lähipäivää. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että osoitat hallitsevasi tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä.

Isännöinnin erikoisammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta

tutkinnon osasta:

Pakolliset osat:

  • Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta
  • Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen

Valinnainen osa (valittava yksi):

  • Kehittämissuunnitelma isännöinnistä
  • Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Valintaperusteet

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Hakeminen

Täytä sivulla oleva Hae koulutukseen -linkistä avautuva sähköinen hakulomake.

Hakuaika päättyy 17.12.2018

Kysy lisätietoja

Ari Hautala
kouluttaja
puhelin 020 7461 484
ari.hautala(at)amiedu.fi

 

Hae koulutukseen

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi