Toimitilahuoltaja, Kiinteistöpalvelujen perustutkinto

Ilmoittautuminen/ Hakeminen Jatkuva haku

Toimitilahuoltajat toimivat kiinteistöjen puhtaanapidon tehtävissä erityyppisissä kiinteistöissä.  Esimerkkeinä hoidettavista kiinteistöistä voivat olla vaikkapa asuinkerrostalot, julkiset rakennukset, toimisto- ja liikekiinteistöt sekä erilaiset kauppa- ja myymälätilat.

Ammatissa tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, puhtausalan osaamista sekä asiakaspalvelutaitoja.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon suorittamiseen työn ohella.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet toimitilahuoltajana tai olet hakeutumassa alalle.
Hakijana sinulta edellytetään hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista.

Tutkinnon suorittaaksesi sinulla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka ja mahdollisuus tehdä alan monipuolisia työtehtäviä.

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon soveltuvuuden.

Oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla päivittäisissä työtehtävissä. Tämän lisäksi osallistut lähiopintoihin Amiedussa sekä ohjattuun verkko- ja itseopiskeluun, sinulle suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Tutkinnon suoritukset teet näytöin omien työtehtäviesi yhteydessä. Näytöissä arvioidaan, miten hyvin osaat suorittaa niissä vaaditut työtehtävät. Arvioinnin tekevät opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä.

Tutkinnon voit suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaamisesi todetaan riittäväksi.

Keskimääräinen kesto on noin yksi vuosi.
Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksesi kestoon.

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto muodostuu kolmesta kaikille yhteisestä tutkinnon osasta sekä neljästä valinnaisesta osasta.

1. Asiakaslähtöisten kiinteistöpalvelujen tuottaminen

2. Ylläpitosiivous

3. Perussiivous

4 - 7. Valinnaiset opinnot, joista valittava neljä

• Kiinteistön toimintakunnon arviointi
  • Rakennusaikainen puhtaanapito
  • Toimistopalvelujen toteuttaminen
  • Asuinkiinteistöjen puhtaanapito
  • Ulkoalueiden hoito
  • Koneiden käsittely
  • Märkätilojen puhtaanapito
  • Teollisuuslaitosten puhtaanapito
  • Liikennevälineiden puhtaanapito
  • Kauppa- ja myymälätilojen puhtaanapito
  • Tutkinnon osa muusta tutkinnosta

Huomioithan, että uudet tutkinnon perusteet astuvat voimaan 1.8.2018.

Oppisopimus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.

Strömberginkuja 3 ja Valimotie 8, Helsinki, Pitäjänmäki

Hakemusten pohjalta sovimme haastatteluista, jossa selvitämme valmiutesi tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Ilmoitamme opiskelijavalinnoista henkilökohtaisesti.

Asiakaspalvelu: puhelin 010 808090, asiakaspalvelu(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältöön liittyen: kouluttaja Milla Viita, puhelin 020 7461 610, milla.viita(at)amiedu.fi