Kansainvälinen työyhteisö -valmennus

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto räätälöidään
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Kansainvälinen työyhteisö -valmennus antaa konkreettisia työkaluja ja osaamista työyhteisön ja yrityksen tarpeista lähtien räätälöitynä ulkomaisen työvoiman rekrytoinnin tukemiseen, perehdyttämiseen, kulttuurienväliseen viestintään ja vuorovaikutukseen tai kansainvälistymiseen. Valmennus kehittää kansainvälistyvän/kansainvälisen yrityksen perehdytys- ja ohjausmalleja ja vahvistaa työntekijöiden kulttuuritietoisuutta ja viestintätaitoja työn arjessa.

Kansainvälinen työyhteisö -valmennus on osa TE-palveluiden työnantajille tarjoamia kansainvälisen työnvälityksen palveluja. Koulutusta toteutetaan ja kehitetään Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen (ESR) tuella.

Kohderyhmä

Suomalaiset yrityksen ja yhteisöt (yksityiset ja julkiset) joissa työskentelee ja joihin rekrytoidaan ulkomaisia työntekijöitä. Valmennukset voidaan toteuttaa johdolle ja esimiehille, osalle henkilöstöstä tai koko henkilöstölle.

Toteutus

Räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Valmennus voi sisältää ryhmävalmennusta, yksilönohjausta ja luentoja. Toteutus on mahdollista myös etäyhteydellä. Valmennus toteutetaan työnantajan tiloissa.

Sisältö

Valmentaja kartoittaa aluksi työyhteisön lähtötilanteen ja tarpeet. Kartoituksen perusteella räätälöidään valmennuksen sisältö, tavoitteet ja kesto. Valmennus voi sisältää esim. henkilöstön perehdytystä, kulttuurienvälisen viestinnän edistämistä työyhteisössä sekä moninaisuuden johtaminen.

Hinta

Koulutuksen lopullinen kokonaishinta määräytyy valmentajan, valmennuksen keston, toteutustavan ja ryhmäkoon mukaan. Työnantajan maksuosuus on 30 – 50 % valmennuksen kokonaishinnasta. Jäljelle jäävän hinnan maksaa Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus. Työnantajan maksuosuuden ylittävä osuus on de minimis -tukea yritykselle.

Koulutuspaikka

Amiedu
tai sopimuksen mukaan yrityksen tiloissa

Kysy lisätietoja

Elena Wernick
kouluttaja
puhelin 020 7461 510
elena.wernick(at)amiedu.fi

Pyydä tarjous

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi