VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Loading Loading...

Ajankohta 16.10.2018
Aika 9.00 - 14.00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 9.10.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

VTT valvoo Rakenteiden kosteudenmittaajan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin.
Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään VTT Rakenteiden kosteudenmittaaja –nimikettä VTT:n ohjeistamalla tavalla. VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan koulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin VTT:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan www.vtt-todistus.fi -verkkopalvelussa.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden tenttimaksun. Pakottavan esteen voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille ja toimittaa esteen todentamisasiakirjan sähköisesti tai postitse viikon kuluessa.

Kohderyhmä

VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan koulutusohjelman sitä järjestävässä oppilaitoksessa.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Hinta

Tenttimaksu on 333 € + alv 24 % / henkilö ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi   

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi