VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Ajankohta 10.9.2018
Aika 9.00 - 14.00
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 3.9.2018 mennessä

VTT valvoo Rakenteiden kosteudenmittaajan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin.
Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään VTT Rakenteiden kosteudenmittaaja –nimikettä VTT:n ohjeistamalla tavalla. VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan koulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin VTT:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan www.vtt-todistus.fi -verkkopalvelussa.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden tenttimaksun. Pakottavan esteen voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille ja toimittaa esteen todentamisasiakirjan sähköisesti tai postitse viikon kuluessa.

VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan koulutusohjelman sitä järjestävässä oppilaitoksessa.

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Tenttimaksu on 333 € + alv 24 % / henkilö ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä