VTT Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Loading Loading...

Ajankohta 12.12.2018
Aika 9.00 - 14.00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 5.12.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

VTT valvoo Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö johtamaan ja valvomaan märkätiloihin liittyviä töitä erilaisissa rakennusalan hankkeissa.
Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään VTT Märkätilatöiden valvoja –nimikettä VTT:n ohjeistamalla tavalla. VTT Märkätilatöiden valvojakoulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin VTT:n www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan www.vtt-todistus.fi -verkkopalvelussa.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden tenttimaksun. Pakottavan esteen voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille ja toimittaa esteen todentamisasiakirjan sähköisesti tai postitse viikon kuluessa.

Kohderyhmä

VTT Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKOn ja Amiedun yhdessä toteuttaman VTT Märkätilatöiden valvojan koulutusohjelman.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Hinta

Yhden kerran tenttimaksu sisältyy koulutuksen hintaan ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla. Uusintatentin hinta on 333 € + alv 24% / henkilö.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi