Kosteudenmittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät

Loading Loading...

Ajankohta 18.10.2018
Aika 9.00 - 16.00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 11.10.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutus on tarkoitettu Pätevöityneille kosteudenmittaajille PKM ja VTT Rakenteiden kosteudenmittaajille, jotka haluavat ylläpitää osaamistaan ja pätevyytensä. Pätevöityneen kosteudenmittaajan PKM lisäpäivä tulee suorittaa viiden vuoden kuluttua pätevyyden myöntämisestä tai nimike menetetään. VTT Rakenteiden kosteudenmittaajan pätevyyden uusiminen edellyttää täydennyskoulutusta kolmen vuoden välein.

Koulutuksessa käsitellään LVV-laitteiden toimintaa, tyyppivikoja ja miten järjestelmät aiheuttavat vuotovahinkoja kiinteistöille. Koulutus on hyödyllinen rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoille, tilaajille, työnjohtajille, valvojille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, (teknisille) isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden opiskelijamaksun. Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka ovat suorittaneet Finanssiala ry:n Pätevöitynyt kosteudenmittaaja PKM –tutkinnon tai VTT:n kosteudenmittaajan henkilösertifikaatin.

Toteutus

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 9.00 – 16.00. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään vesijohtojärjestelmän, viemäröintijärjestelmän ja lämmitysjärjestelmän yleisiä vuotokohtia, kuten putkiliitokset, läpiviennit, venttiilit, vesikalusteet, sekoittajat sekä koneiden kytkennät, liitokset vedeneristyksiin. Päivään aiheisiin kuuluu myös eri materiaalia olevien putkien liittäminen toisiinsa, padotusventtiilien toimimattomuus, viemärikalusteiden tiivistykset, perusvesikaivot, lämmitysjärjestelmän paisunta- ja varolaitteet, linjasäätö- ja patteriventtiilit, radiaattorit, pattereiden ja verkoston ilmausventtiilit.

Koulutuksessa selvitetään syitä vuotoihin, joita ovat putkistojen mekaaniset vauriot, paineiskut, heikot putkiliitokset, putkistoeristysten puutteellisuus, kiertopiirin epätasapaino, väärät ja puutteelliset putkien liitostavat, käyttöiän ylittyminen, tuuletusviemärin jäätyminen ja tukkeutuminen, putkistotukos, lämmönsiirtimien ja muiden lämmönjakohuoneen komponenttien ikääntyminen sekä vuotoseurannan puute.

Luennoitsijat ovat alansa parhaita asiantuntijoita.

Hinta

Koulutuksen hinta on 433 € + alv 24% / henkilö ja sisältää opiskelumateriaalit, todistuksen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi