VTT Märkätilatöiden valvojan lisäkoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 11.10.2018
Aika 9.00 - 16.00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 4.10.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Lisäkoulutuspäivän käytyään ja ennakkotehtävän ja harjoitustyön hyväksytysti tehneet henkilöt voivat hakea henkilösertifiointia VTT:ltä. Henkilösertifikaattia voi hakea vasta, kun varsinainen märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutus, tentti ja näyttö on hyväksytysti suoritettu sekä vaadittu alan työkokemusvaatimus täyttyy.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitetaan koko osallistujamaksu.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen käyneille rakennusalalla toimiville henkilöille, joilta puuttuu rakennusmestarin tai soveltuva teknikon tutkinto. VTT-sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään korjausrakentamiseen ja sen valvontaan, rakennusfysiikkaan, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen.

Sisältö

Ennakkotehtävien purku
Rakennusfysiikkaa: teoriaa ja laskentaa
Piirustusmerkinnät ja märkätilojen rakenteet
LVIS- ja rakennetekniikan yhteensovitus
Märkätilarakentamisen tehtäväsuunnittelu
Harjoitustyön ohjeistus

Hinta

480,00 € / osallistuja (alv 0%, veroton koulutuspalvelu, AVL 39 §). Hintaan sisältyy koulutusaineisto sekä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Kirjallisesti kotisivuilla www.rateko.fi tai sähköpostilla rateko(at)rateko.fi. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautuneille lähetetään noin viikkoa ennen koulutusta kirjallinen vahvistus ja saapumisohjeet sekä ennakkotehtäviä, jotka puretaan koulutuksen alussa.

Kysy lisätietoja

Kirsi-Marja Annus
koulutuskoordinaattori
RATEKO
puhelin 050 325 5868
kirsi-marja.annus(at)rateko.fi

Pertti Huhtanen
kouluttaja
AMIEDU
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi             

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi