Sähköasennus- ja sähköurakointipalvelut

Ajankohta sopimuksen mukaan
Ilmoittautuminen/ Hakeminen sopimuksen mukaan

Amiedu tarjoaa sähköasennus- ja sähköurakointipalveluja yksityisille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla. Kauttamme onnistuvat eri kokoiset sähkötyöt pienistä aina mittaviin kokonaisuuksiin, ja toteutamme niitä sekä saneerattaviin kiinteistöihin että uudisrakennuksiin. Teemme sähkötöitä ja yleiskaapelointia edullisesti oppilastöinä.

Palvelua yksityisille ja yrityksille. Sähkötöiden kohteena voivat olla
- kodit
- koulut
- taloyhtiöt
- toimistorakennukset
- liikekiinteistöt
- uudiskohteet
- saneerattavat kohteet
- muut kohteet sopimuksen mukaan

Sähkötöiden teettäminen oppilastöinä on edullista. Teemme mielellämme tarjouksen kohteesi tarpeiden mukaan. Amiedun sähköalan aikuisopiskelijat ovat käytettävissä asiakkaan työmaalla tiistaisin ja torstaisin.

Opiskelijoiden työtä valvoo ja laadun tarkistaa Amiedun sähköalan kouluttaja. Kaikilla opiskelijoillamme on työturvakortti ja vakuutus, sekä kova into päästä näyttämään osaamistaan käytännössä. Tarjoamme palveluita lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Amiedulla on pitkä kokemus sähköalan urakoinnista, sillä sähkötöitä on tehty eri asiakkaille jo vuodesta 1976. Toiminnan tavoitteena on tarjota työharjoittelupaikkoja sähköalan opiskelijoille.

Urakointikohteina ovat olleet muun muassa As Oy Fallkullantila, Lauttasaaren yhteiskoulu sekä lukuisat yksityiset kerrostalohuoneistot, rivi- ja omakotitalot.

Pyydä tarjous.

Esa Kelo