Talous- ja henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto

Loading Loading...

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen ilmoitetaan myöhemmin


Tavoitteet ja hyödyt

Henkilöstötyön osaamisalan suorittaneena osaat analysoida henkilöstöasioita yhdessä organisaation johdon kanssa. Osaat ohjata henkilöstöprosesseja sekä toimia asiantuntijana työ- ja palvelussuhdeasioissa. Sinulla on kokonaisnäkemys henkilöstön osaamisen merkityksestä yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Taloushallinnon osaamisalan suorittaneella on kokonaisvaltainen näkemys talouden hallinnasta. Osaat suunnitella ja analysoida taloustilannetta sekä osaat viestiä taloushallinnosta sekä hallitset alalla vaadittavat sähköiset työkalut. Osaat suunnitella ja analysoida taloustilannetta. Osaat analysoida, suunnitella ja seurata taloutta sekä toteuttaa budjettiseurantaa ja sisäistä laskentaa.

Kohderyhmä

Tutkinto soveltuu talous- tai henkilöstöhallinnon asiantuntija- ja/tai esimiestason tehtävissä toimineille.

Taloushallinnon osaamisala soveltuu talouden analysointi-, suunnittelu- ja seurantatehtävissä toimiville. Henkilöstöhallinnon osaamisala soveltuu henkilöstötyön suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimiville.

Toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan hakijan nykyinen osaaminen, henkilökohtaiset ammatilliset kehittymistavoitteet, tutkinnon sopivuus ja valmiudet tutkinnon suorittamiseen. Lisäksi huomioidaan hakijan työpaikan kehittämistarpeet.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etä- ja verkko-opiskelua, itseopiskelua ja työssäoppimista.

Tutkinto suoritetaan aidoissa työelämän palvelu- ja tuotantotilanteissa. Tutkinnon suorittajaksi hakeutuvalla tulee olla työpaikka, jossa voi hankkia tutkintovaatimusten edellyttämää ammattitaitoa ja tehdä tutkintosuoritukset.

Sisältö

Tutkinnon suorittaja valitsee yhden seuraavista osaamisaloista:

 Taloushallinnon osaamisala
•Talouden hallinta

Henkilöstötyön osaamisala
•Henkilöstötyö

 Henkilökohtaistamisen kautta valitaan yksi seuraavista tutkinnon osista:
•Rahoitustoiminta
•Kustannuslaskenta
•Organisaation talouden hallinnan erityiskysymykset
•Työsuojelu ja työhyvinvointi
•Henkilöstön osaamisen kehittäminen
•Sisäisen tarkastuksen johtaminen
•Toiminnan mittaaminen ja kehittäminen
•Hankintojen suunnittelu
•Kehittämistyön suunnittelu ja toteuttaminen

Hinta

Koulutus voidaan toteuttaa:
•Ammatillisena lisäkoulutuksena valtionosuusjärjestelmän puitteissa: opiskelijamaksu on 400 €, jonka opiskelija maksaa itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti.
•Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Rahoitusmuodosta riippumatta opiskelija maksaa tutkintomaksun 58 €, joka suoritetaan näyttötutkintoon ilmoittautumisen yhteydessä. Tutkintomaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Seuraavan koulutuksen aloitusajankohta ei ole vielä varmistunut. Lähetä Amiedun asiakaspalveluun yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle, kun koulutus seuraavan kerran tulee hakuun.

Kysy lisätietoja

Mervi Valtonen

kouluttaja, KTM

puhelin 050 4365 462

mervi.valtonen(at)amiedu.fi

Lähetä yhteystietosi

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi