LEAN SixSigma Black Belt-yksilöllinen koulutus, valmennus ja sertifiointi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Lean Six Sigma Black Belt sertifiointiin johtavassa käytännönläheisessä koulutuksessa BB kandidaatti oppii kaikki ne prosessin analysointi- ja parantamismenetelmät (Lean ja Six Sigma) jotka tarvitaan kehittämään  businessprosessista jouhevasti virtaavan, johdonmukaisen, stabiilin, tehokkaan, alhaisimmin kustannuksin toimivan, ennustettavissa olevan toiminnon, jonka tuotos pitää asiakastyytyväisyyden korkealla.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen:

- Lean Six Sigma Black Belt pystyy toimimaan prosessidatan analysointi- eksperttinä halliten siis  kaikki ne tarvittavat tilastomatemaattiset ja muut spesifiset menetelmät jotta Lean Six Sigma parannusprojektien lähtötilanne, parannustarpeet, muutokset ja tilanne muutosten jälkeen voidaan määritellä oikeaoppisesti dataan ja faktoihin perustuen.
- Lean Six Sigma Black Belt toimii tärkeänä teknisenä fasilitaattorina projektin omistajille (Project Champions) sekä prosessin ja tai arvovirran vastuussa oleville päälliköille (Process Owners, Value Stream Managers), tukien ja valmentaen tiimejä, jotka toteuttavat prosessien kehitysprojekteja Lean Six Sigma menetelmin, fokusoituen tuottamaan tuloksia jotka näkyvät selvästi positiivisena viivan alla.
- Lean Six Sigma projektin tulokset mitataan sekä prosessin toiminnallisin että taloudellisin mittarein ja taloudelliset tulokset verifioidaan ja varmistetaan sisäisellä auditoinnilla talousosaston asiantuntijan toimesta.

Kun BB koulutusprojekti on todettu hyväksytysti toteutetuksi, ja BB kandidaatti on läpäissyt loppustestin, kandidaatti sertifioidaan Amiedun Senior Lean Six Sigma Master Black Belt, Lean Master’in toimesta.

 

Kohderyhmä

Yksilöllinen fokusoitu Lean Six Sigma Black Belt -koulutus sertifioinnilla on tarkoitettu kaikille niille henkilöille jotka ovat jo saavuttaneet sertifioidun Lean Six Sigma Green Belt tason ja ko. sertifioitu GB haluaa kehittyä edelleen  jatkaen Black Belt -tasolle. Koulutus on tärkeä investointi kilpailukyvyn parantamiseen, parannetuin prosessein.

Lean Six Sigma menetelmiä on käytetty ja käytetään menestyksellisesti kaikissa mahdollisissa toiminnoissa / prosesseissa, kuten hallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa, asiakaspalvelussa, laitteiden huoltotoiminnoissa, terveyspalveluissa / sairaaloisssa, toimitusprojektitoiminnoissa, IT-toiminnoissa, pankkitoiminnoissa, autoteollisuudessa, lentokoneteollisuudessa ja kaikessa muussa valmistusteollisuudessa.

Toteutus

Hakeutumisvaiheessa Black Belt kandidaatti valitsee esimiehensä  kanssa sopivan parannusprojektin lähinnä siitä arvovirrasta ja sen prosessista / toiminnosta jossa työskentelee. Amiedun Senior MBB / LM voi avustaa projektin valinnassa.

Yksilöllinen koulutus tapahtuu kahdeksassa kahden perättäisen päivän ( 8x2 ) koulutusjaksossa noin 2 viikon - kuukauden välein  joissa opitaan Black Belt tason Lean ja Six Sigma menetelmät ja työkalut vaiheittain, harjoitusten kera.
Kunkin 2 päivän koulutusjakson jälkeen BB kandidaatti soveltaa juuri oppimaansa heti omaan parannusprojektiinsa.
Kouluttaja joka on sertifioitu Senior Lean Six Sigma Master Black Belt / Lean Master, antaa lähineuvontaa sekä etäneuvontaa eli coachausta tarpeen / sopimuksen mukaan.

Amiedun fokusoidun henkilökohtaisen Lean Six Sigma Black Belt koulutuksen sisältö ylittää
ASQ Six Sigma Black Belt Body of Knowledge vaatimukset.

Hinta

8900 € / osallistuja. Hintoihin lisätään ALV.

Koulutuspaikka

Sopimuksen mukaan.
tai Helsingissä sopimuksen mukaan

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Kalevi Kaski
Certified Lean Six Sigma Master Back Belt, Lean Master
puh. 040 1488018
kalevi.kaski(at)edu.amiedu.fi

Marja-Leena Räsänen-Ala-Aho
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 422
marja-leena.rasanen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi