Lämpökuvaus -verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Kiinteistötekniikassa menetelmä on vakiintunut, mutta teollisuudessa se ei vielä ole niin yleinen. Lämpökamera soveltuu erittäin hyvin teollisuuden kunnonvalvontaan koska monet tekniset viat ilmenevät lämpönä esim. putkistossa, tehonsiirrossa ja sähkölaitteissa. Vikoja voi olla muuten hankala havaita ennakkoon. Kurssin jälkeen ymmärrät mitä lämpökuvaus on. Saat tiedot lämpökuvauksen perusteista, käytöstä ja soveltuvuudesta eri kohteisiin.

Peruutusehdot

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun.

Kohderyhmä

Lämpökuvaus–verkkokurssi antaa tietoa henkilöille, jotka suunnittelevat tai toteuttavat kunnonvalvontaa teollisuudessa teknologia-, prosessi-, energia- tai elintarvikealalla. Kurssin esimerkit ovat teollisuudesta, mutta tietoa voidaan soveltaa muuhunkin lämpökuvaukseen.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Sisältö

  • lämpökuvauksen perusteet ja rajoitukset
  • lämpökameran käyttö
  • heijastumat ja emissiivisyys
  • lämpöasteikko ja väriskaala
  • systemaattinen kunnonvalvonta sekä valvontakierroksen suunnittelu ja toteutus
  • esimerkkejä lämpökuvista ja niiden tulkitsemisesta

Hinta

Koulutuksen hinta on 99 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on verkkokurssin tilaus. Saat  kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen helppokäyttöiseen Amiforum -oppimisympäristöön.

Täytä lomake sivulla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi