Kulmahiomakoneen käyttö ja turvallisuus -verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Työturvallisuus ja koneiden oikea käyttö lisäävät konepajan tuottavuutta. Väärin käytettynä kulmahiomakone on vaarallinen käyttäjälle ja ympäristölle.

Kulmahiomakoneen tehokas käyttö edellyttää, että käyttäjä tuntee laikkojen merkinnät, käyttötarkoitukset sekä käytön rajoitukset. Myös käyttöympäristön turvallisuusrajoitukset pitää osata huomioida. Kurssin jälkeen ymmärrät kuinka hiomakoneita käytetään turvallisesti. Opit oikeaoppiset työmenetelmät ja osaat hyödyntää niitä käytännössä.

Kohderyhmä

Kulmahiomakoneen käyttö ja turvallisuus -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät rakennustyömailla tai teollisuudessa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

 

Sisältö

  • työturvallisuus
  • käyttötarkoitukset ja työmenetelmät
  • laikkojen rajoitukset ja merkinnät
  • laikkojen kiinnittäminen ja kiinnitysosat
  • hiomakoneen kunnon arviointi

Hinta

Koulutuksen hinta on 75 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on verkkokurssin tilaus. Saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen helppokäyttöiseen Amiforum -oppimisympäristöön.

Täytä lomake sivulla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi