Ultraäänimittaus -verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Ultraäänimittaus on usein vähätelty mittausmenetelmä kaikkiaan kunnonvalvonnassa. Menetelmää käytetään mm. putkistojen kunnonvalvonnassa. Kurssilta saat tarpeellista ja hyödyllistä tietoa tästä perinteisestä ja luotettavasta kunnonvalvonnan menetelmästä. Paineilmaverkoston vuodot aiheuttavat yllättävän suuret kustannukset. Ultraääni on oikeastaan ainoa menetelmä vuotokohtien paikantamiseksi.

Kohderyhmä

Ultraäänimittaus teollisuuden kunnossapidossa -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon tehtävissä esim. paineilma-, kaasu-, höyry-, lauhde- ja elintarvikeputkistojen parissa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Sisältö

  • ultraäänimittauksen periaate ja laitteet
  • paineilmaputkien kunnonvalvonta
  • lauhteenpoistimien kunnonvalvonta
  • mittaussuunnitelman tekeminen
  • paineilmavuotojen kustannukset

Hinta

Koulutuksen hinta on 99 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on verkkokurssin tilaus. Saat kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen helppokäyttöiseen Amiforum -oppimisympäristöön.

Täytä lomake sivulla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi