Ennakoivan kunnossapidon perusteet -verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Ennakoivalla kunnossapidolla saadaan säästöjä kunnossapito- ja tuotantokustannuksissa. Rikkoontumisen oireet tunnistetaan ennakolta ja voidaan ajoittaa kunnossapitotoimet järkevästi. Ennakoiva kunnossapito on yleensä teollisuudessa vain teoriaa tai visio.

Tämän verkkokurssin avulla saat toteutuskelpoisia käytännön ohjeita mm. mittaussuunnitelman laatimiseen ja valvontakierroksen suunnittelemiseen. Saat perustiedot käyttöseurannasta, kunnonvalvonnasta, vikaantumismalleista ja tiedät kriittisyysanalyysin laskentatavan. Kurssin jälkeen ymmärrät mitä ennakoiva kunnossapito on käytännössä.

Peruutusehdot

Pakottavan esteen sattuessa voit ilmoittaa perumisesta soittamalla asiakaspalveluun.

Kohderyhmä

Ennakoiva kunnossapito -verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon tehtävissä esim. prosessi-, energia-, elintarvike- tai teknologiateollisuudessa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Sisältö

Ennakoiva kunnossapito

  •     kunnossapidon organisointi
  •     käyttöseurannan merkitys
  •     kriittisyysanalyysilaskenta
  •     vikaantumismallit
  •     kunnonvalvonnan mittaukset    

Kunnonvalvonnanmittaukset

  •     valvontasuunnitelma
  •     mittaamisen periaatteet
  •     hälytysrajat
  •     oireiden löytyminen
  •     raportointi

Hinta

Koulutuksen hinta on 75 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on verkkokurssin tilaus. Saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen Amiedun helppokäyttöiseen Amiforum -oppimisympäristöön.

Täytä lomake sivulla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi