Värähtelymittaus -verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Koneiden kuntoa voidaan valvoa mittaamalla. Mittaukset antavat tarkkaa tietoa josta voidaan ennakoida koneen kunnon muutokset. Tietoa voidaan säästää huoltokustannuksia ja välttyä yllättäviltä seisokeilta. Kurssi antaa perustiedot värähtelymittauksesta. Keskeisenä sisältönä on värähtely- sekä iskusysäysmittauksen teoria, mittausten suorittaminen ja tulosten tarkastelua sekä raportointia. Perehdyt mm. lähtötason merkitykseen ja hälytysrajojen tunnistamiseen.

Kohderyhmä

Värähtelymittaus-verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon tai käyttöönoton tehtävissä esim. prosessi-, energia-, elintarvike- tai teknologiateollisuudessa.

Toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Sisältö

  • mittari ja anturit
  • iskusysäysmittaus
  • mittapisteen määrittely ja asentaminen, mittaussuunnat
  • värähtelyn kokonaistaso
  • laakerien kunnonvalvonta
  • lähtöarvon merkitys
  • matto- ja huippuarvot
  • taajuusspektri ja vikadiagnoosi
  • koneluokat ja raja-arvo

Hinta

Koulutuksen hinta on 99 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on verkkokurssin tilaus. Saat sähköpostitse kirjautumistunnukset ja käyttöohjeen helppokäyttöiseen Amiforum -oppimisympäristöön.

Täytä lomake sivulla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi