MuutosKoulutus

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto 10 pv - 2 v
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Markkinoiden rakennemuutos ravistelee lukuisia organisaatioita. Työntekijöille se käytännössä saattaa pahimmillaan merkitä vanhan osaamisen merkityksen katoamista. Silloin MuutosKoulutus on monen kohdalla hyvä väylä osaamisen ajantasaistamiseen ja sijoittumiseen työmarkkinoilla paremmin. Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeisiin ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. Tarkoituksena on kouluttaa ihmisiä vain sellaisiin tehtäviin ja tutkintoihin, joissa on aito tarve työntekijöille ja työnantajia valmiina työllistämään. MuutosKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ole ratkaiseva.

Kenelle soveltuu

Koulutus on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat pitää huolta työntekijöiden tulevaisuudesta, jos edessä on tuotannollisista tai taloudellista syistä johtuvia irtisanomisia. Koulutus soveltuu myös määräaikaisesti tai toistaiseksi lomautetuille henkilöille. Työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto valitsevat opiskelijat yhdessä.

Toteutus

Koulutus toteutetaan sovitun mukaisesti. Yleensä valmentavan osuuden aikana selvitetään osallistujan sen hetkinen osaaminen ja millaista koulutusta osallistuja tarvitsee jatkossa. Koulutus kestää 10 päivästä kahteen vuoteen – yleisimmin valmentava koulutus kestää 1 – 3 kuukautta ja ammatillinen koulutus 3 – 9 kuukautta.

Sisältö

Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä organisaation, työ- ja elinkeinohallinnon ja Amiedun kanssa. Koulutuksen sisältö suunnitellaan siten, että osallistujat pystyvät mahdollisimman hyvin hyödyntämään olemassa olevaa osaamistaan.

Hinta

Organisaation maksuosuus on aina 20 % koulutuksen hinnasta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Kysy lisätietoja

Taina Virtanen
avainasiakaspäällikkö
puhelin 020 7461 298
taina.virtanen(at)amiedu.fi

Pyydä tarjous

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi