Märkätilojen vedeneristäjän täydennyskoulutus

Ajankohta 21.1.2020
Aika 8.00 - 16.00
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 14.1.2020 mennessä

Koulutuksen tavoitteena on päivittää tiedot märkätila-asennuksista, rakenteiden tiivistämisestä ja niissä käytettävistä tuotteista ja jatkaa sertifikaatin voimassaoloa kahdella vuodella. Koulutuksesta on toimitettava todistusjäljennös sertifiointiorganisaatiolle.

Koulutuksessa opetellaan rakennusten tiivistystöiden tekemistä ohjeiden ja määräysten mukaisesti ja se luetaan hyväksi Rakenteiden tiivistäjän sertifikaattikoulutuksessa kaksipäiväisen koulutuksen ensimmäisenä päivänä eli vastaa 50 % vaaditusta tiivistäjän koulutuksesta. Kakkospäivään voi osallistua kahden vuoden kuluessa tai heti. Kakkospäivän hinta on 50 % voimassaolevasta Rakenteiden tiivistäjän koulutuksesta (v. 2020 429 € + alv 24 %).

Henkilöt, joilla on henkilösertifikaatti ja jotka haluavat päivittää tietonsa. Sertifikaatin voimassaolo edellyttää koulutukseen osallistumista vähintään kerran kahdessa vuodessa.

Teoriaopetusta ½ päivää, tiivistystyöharjoituksia ½ päivää klo 8-16.

-Tiivistysmateriaalit ja niiden käyttö
-Tiivistystyöharjoitukset ja työharjoitusten tarkastus

Koulutuksen hinta on 429 € + alv 24 % / henkilö, sisältäen aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen koulutuksen alkamista, perimme täyden opiskelijamaksun. Pakottavasta esteestä voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille.

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä