Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Loading Loading...

Ajankohta 9.12.2020
Aika 9.00 - 14.00
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 2.12.2020 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Eurofins Expert Services Oy valvoo Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö johtamaan ja valvomaan märkätiloihin liittyviä töitä erilaisissa rakennusalan hankkeissa.
Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään Eurofins Märkätilatöiden valvoja –nimikettä Eurofins Expert Services Oy:n ohjeistamalla tavalla. Eurofins Märkätilatöiden valvojakoulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan https://www.sertifikaattihaku.fi/ -verkkopalvelussa.

Kenelle soveltuu

Eurofins Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet RATEKOn ja Amiedun yhdessä toteuttaman Märkätilatöiden valvojan koulutusohjelman.

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Hinta

Yhden kerran tenttimaksu sisältyy koulutuksen hintaan ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla. Uusintatentin hinta on 343 € + alv 24% / henkilö.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Tenttiin otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Tentin toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tenttiä. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot

Mikäli et ole perunut osallistumistasi viikkoa ennen tentin alkamista, perimme täyden tenttimaksun. Pakottavan esteen voit ilmoittaa soittamalla asiakaspalveluun tai koulutusassistentille.

Kysy lisätietoja

Pertti Huhtanen
kouluttaja, tiiminvetäjä
RakennusAmi    
puhelin 020 7461 406
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi