Työkaluja lapsilähtöiseen kuvataidekasvatukseen

Ajankohta sopimuksen mukaan
Ilmoittautuminen/ Hakeminen

Koulutus antaa valmiuksia hyödyntää kuvataidekasvatuksen menetelmiä eri-ikäisten lasten kanssa. Tavoitteena on rohkaista osallistujia luovien menetelmien käyttämiseen omassa työskentelyssä lasten parissa. Kurssin aikana opitaan uusia menetelmiä, haetaan luovaa yhteyttä omaan ilmaisuun, rennosti ja voimaantuen etsitään valoa talven pimeyteen.

Koulutus on tarkoitettu päiväkodin henkilökunnalle, perhepäivähoitajille, avustajille ja erilaisille muille ohjaajille, jotka työskentelevät lasten kanssa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, avoin mieli riittää.

Koulutus toteutetaan Amiedun tiloissa. Osallistujamäärä on max 20 henkilöä.

Kouluttajana Suvi Laine-Karsten; taideterapeutti M.A., sosionomi, työnohjaaja STOry, kuvataiteilija, taideterapia (aikuiset, nuoret, lapset), työnohjaus yksilöille ja yhteisöille, luovuuskoulutus; suomi ja englanti

Koulutuspäivä toteutetaan toiminnallisesti. Päivän aikana teemme erilaisia lapsille sovellettavia kuvataideharjoituksia, joita vahvistamme myös liikkeen ja luovan kirjoittamisen avulla. Työskentelyn myötä palautamme mieleen, miksi taide ja luova työskentely ovat niin tärkeitä yksilön hyvinvoinnin kannalta. Osallistujien toiveet otetaan sisällön toteutuksessa huomioon. Ota mukaasi rennot ja sotkua sietävät vaatteet.

Koulutuksen hinta on 100,00 € (sis. alv 24 %).

Lisätietoja koulutuksesta ja sen ajankohdista antaa kouluttaja Mari Kähkönen:

Mari Kähkönen
mari.kahkonen(at)amiedu.fi