Työkaluja lapsilähtöiseen kuvataidekasvatukseen

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutus antaa valmiuksia hyödyntää kuvataidekasvatuksen menetelmiä eri-ikäisten lasten kanssa. Tavoitteena on rohkaista osallistujia luovien menetelmien käyttämiseen omassa työskentelyssä lasten parissa. Kurssin aikana opitaan uusia menetelmiä, haetaan luovaa yhteyttä omaan ilmaisuun, rennosti ja voimaantuen etsitään valoa talven pimeyteen.

Kenelle soveltuu

Koulutus on tarkoitettu päiväkodin henkilökunnalle, perhepäivähoitajille, avustajille ja erilaisille muille ohjaajille, jotka työskentelevät lasten kanssa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, avoin mieli riittää.

Toteutus

Koulutus toteutetaan Amiedun tiloissa. Osallistujamäärä on max 20 henkilöä.

Kouluttajana Suvi Laine-Karsten; taideterapeutti M.A., sosionomi, työnohjaaja STOry, kuvataiteilija, taideterapia (aikuiset, nuoret, lapset), työnohjaus yksilöille ja yhteisöille, luovuuskoulutus; suomi ja englanti

 

Sisältö

Koulutuspäivä toteutetaan toiminnallisesti. Päivän aikana teemme erilaisia lapsille sovellettavia kuvataideharjoituksia, joita vahvistamme myös liikkeen ja luovan kirjoittamisen avulla. Työskentelyn myötä palautamme mieleen, miksi taide ja luova työskentely ovat niin tärkeitä yksilön hyvinvoinnin kannalta. Osallistujien toiveet otetaan sisällön toteutuksessa huomioon. Ota mukaasi rennot ja sotkua sietävät vaatteet.

Hinta

Koulutuksen hinta on 100,00 € (sis. alv 24 %).

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Kysy lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta ja sen ajankohdista antaa kouluttaja Mari Kähkönen:

Mari Kähkönen
kouluttaja
puhelin 0400 270 689
mari.kahkonen(at)amiedu.fi


                     

 

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi