MIG/MAG-hitsauksen alkeet

Loading Loading...

Ajankohta jatkuva haku
Aika
Kesto 1 päivä
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on oppia hitsauskoneen käyttö sekä säätäminen, oikean lisäaineen ja materiaalin valinta, turvalliset työtavat ja käytännön hitsauksen alkeet. Henkilön tai yrityksen tarpeen mukaan voidaan kouluttaa syventävääkin osaamista. Hitsaustaidon kehittyminen lisää työntekijän monipuolisuutta sekä mahdollistaa laajenevat ja monipuolistuvat työtehtävät. Hitsauskoulutus sopii myös harrastelijahitsaajille, joilla on pienimuotoista hitsausosaamisen tarvetta kotona.

Kenelle soveltuu

Koulutus sopii työntekijöille, joilla ei ole ennestään kokemusta tai tehtäviinsä tarvittavaa hitsausosaamista. Koulutus sopii myös uusiin työtehtäviin esim. kunnossapitoon tai rakentamisen palveluihin siirtyville henkilöille, jotka tarvitsevat hitsaustaitoa. Harrastehitsarit, jotka tarvitsevat lisää osaamista kotona tapahtuvaan hitsaamiseen, saavat uutta osaamista.

Sisältö

Asiakkaan tarpeenmukaiset hitsausharjoitteet ja siihen liittyvä teoria käytännön koulutuksen ohessa. Teoria voidaan toteuttaa myös luokkaopetuksena asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan erikseen sovitulla hinnalla. Varusteet ja materiaalit sisältyvät hintaan sekä yksityishenkilöillä myös vakuutus sisältyy hintaan.

Hinta

Koulutuksen hinta on 372 €/henkilö (sis. alv. 24 %). Kysy tarjous isompien ryhmien kouluttamisesta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Kysy lisätietoja

Petteri Kauppila
kouluttaja
020 7461 380
petteri.kauppila(at)amiedu.fi

Ville Raudaskoski
kouluttaja
020 7461 300
ville.raudaskoski(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi