Työhönvalmennus

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto yksilöllisen tarpeen mukaan
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakasta onnistumaan työpaikan haussa sekä lisätä onnistumismahdollisuuksia työsuhteen alussa ja varmistaa työsuhteen jatkuvuus. Työhönvalmentaja antaa asiantuntijatukea rekrytointiin liittyvissä tukimuodoissa ja työsopimuksen laatimisessa sekä osallistuu tarvittaessa työhaastattelutilanteeseen asiakkaan tukena.

Työhönvalmentaja ohjaa erilaisten työllistymismahdollisuuksien etsimiseen ja aktiiviseen työnhakuun sekä opastaa erilaisissa työnhakutehtävissä. Jos asiakas on aloittanut työpaikalla tapahtuvan koulutuksen, tavoitteena on myös helpottaa selviytymistä työn ja koulutuksen yhteensovittamisessa.

Kenelle soveltuu

Työhönvalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/ tai työsuhteen vakiinnuttamiseen.

Toteutus

Työhönvalmennusta voidaan käyttää sekä ennen työsuhteen alkua että työsuhteen aikana. Valmennuksen aluksi tehdään tilannekartoitus, jonka perusteella laaditaan työhönvalmennussuunnitelma. Valmennus jatkuu asiakkaan ja työhönvalmentajan tapaamisina. Henkilökohtaisten ohjauskertojen lisäksi työhönvalmennukseen voi liittyä myös ryhmäohjausta toisten valmennettavien kanssa.

Työhönvalmennus voi olla:  
1.    työpaikan etsimistä tukevaa työhönvalmennusta, jossa työtä hakevaa asiakasta tuetaan työpaikan hakemisessa ja tarvittaessa työsopimuksen valmistelussa. Samalla työnantajalle annetaan rekrytointitilanteessa tarvittavaa tietoa.
2.    työsuhteen vakiinnuttamista ja työpaikalla suoritettavaa koulutusta tukevaa työhönvalmennusta, jossa asiakasta tuetaan alkaneeseen työhön ja mahdollisesti siihen liittyvään koulutukseen kiinnittymisessä.

Sisältö

•    Tilannekartoitus
•    Työhönvalmennussuunnitelma
•    Työnhakuprofiilin luominen CV-nettiin
•    Sähköisten työnhakupalveluiden käyttö
•    Yksilölliset tapaamiset

Työpaikan etsimistä tukeva valmennus:  
•    työnhakuun liittyvien tehtävien ohjaaminen ja opastus
•    työnantajan kontaktointi
•    työnhakuasiakirjojen viimeistely
•    työhaastatteluun valmistautuminen

Hinta

Pyydä tarjous

Koulutuspaikka

Amiedun toimipisteet Helsingin Pitäjänmäellä, Valimotie 8 ja Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Kysy lisätietoja

Emmy Kurjenpuu
koulutuspäällikkö
puhelin 020 7461 477
emmy.kurjenpuu(at)amiedu.fi

Pyydä tarjous

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-15, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi